Norliza 's FotoPage

By: Norliza Mustapa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Saturday, 9-Feb-2008 10:10 Email | Share | | Bookmark
Lamanye tak update! Hehe..

Close up! 02-09-06
With Anis
Mother n daughter
View all 11 photos...
Sedar tak sedar dah lebih setahun liza tak update my fotopage.. Alasan biasa..sibuk sikit
Maisarah pun dah besar..2 years n 3 months, and her newborn brother aged 34 days.. that means liza now still dlm pantang, tu yg kurang sibuk sikit.
So i will wrap up the story mory n photos..mane yg ada kat hp liza ni dulu la..enjoice!!


Wednesday, 12-Jul-2006 07:13 Email | Share | | Bookmark
Golek-golek Time...!

Ibu..meh la main ngan adik..
k..ibu letak bantal ni ye..
argh..tak kuat la nak angkat ibu..
View all 7 photos...
The most happiest time for Maisarah is when both of us really pay attention to her..so we can golek-golek sama2.. Tp dia golek bahaya sikit coz boleh langgar apa je n masuk ceruk mana pun..
We love to see you smile baby..mmuuahh!


Wednesday, 12-Jul-2006 06:55 Email | Share | | Bookmark
Dating ngan E-Im :)

nak main yg ni ibu..
bali mkn kenduri terus kami g playground
wit Awin & Im
View all 6 photos...
Gambar ni taken 2 mths ago kot.. Saje janji ngan Awin nak jumpa kat Pdg Polo.
Imran masa ni dah pandai buat aksi menendang bola..
Maisarah pulak baru nak kenal playground so dia sibuk tengok other children playing around.
Yg maisarah boleh main cuma benda yg berhenjut2 tu..apa ye nama dia? liza pun tak tau sbb zaman liza kecik takde lak mende tu


Friday, 23-Jun-2006 10:31 Email | Share | | Bookmark
Santai kat umah Tok

apsal muka tu...
cam terpaksa je..
tolonglah ibu...
View all 4 photos...


Saturday, 4-Mar-2006 03:55 Email | Share | | Bookmark
Dah 3++ months.. :)

Maisarah pakai baju Aunty Sal bagi..muat2 je..takleh simpan!hehe
Close up!
Kami teman Shaiful buat pagola kat umah org!
View all 8 photos...
Lama dah Ija tak update citer Maisarah.. she's almost 4 months now. Alhamdulillah..she's fine and healthier Baju-baju dia yg tag 0-6mths dah mcm sarung nangka..hehehe Nanti kite pergi beli baju besar sikit ye..

Now dia mcm dah kenal org la..last month baby sitter dia balik kg for 2weeks, kelam kabut jugak! Ada la beberapa hari tumpang kat umah mak Ipoh tp dia tak serasi sgt kerap nangis, tak mau susu la, payah nak tido la..Sudahnya hari-hari Ija kene balik tgh hari and kekadang terus amek dia bawak g ofc sbb kesian tgk mak letih nak mengasuh Maisarah.. Bile Ija ngan Sful depan mata dia, automatic nangis terus diam, pastu senyum memanjang..boleh sembang2..dan yg paling kelakar, dia tak mahu tido..takut kami takde bile dia jaga nanti Maisarah..Maisarah..

Haa..dia dah jumpa suara nyaring dia, kalau tak,kan suara dia soft and slow je volume nye..bak kata Along, suara pakai bateri! hehehe..Tp sekarang, kalau dia good mood, keluarlah suara2 cute tu.. mcm bunyi kucing pun ada.. kalau bersembang dgn muncung2 sekali..kelakarlah anak ibu nih!
Tapi kalau dia nak suruh kite angkat tp buat kite buat derk je..sat lagi dia jerit laa..tanda dah tak tahan baring! Cepat2 la kami angkat sbb kalau dah melalak kuat satu taman pun boleh dengar rasanye!

She's close ngan Ija compare to Sful..yelah..makan dan minum sentiasa terjamin tp lagi best kalau dua-dua depan mata dia! kalau dukung dia depan pintu je, dah mengelitik kaki dia..ingat kitorang nak bawak g jalan! Memang Maisarah ni suka jln2..nanti ibu cek ye ada tahi lalat kat kaki tak?

The latest 2 hari lepas, dia mcm dah pandai meniarap sendiri..tp tak tahu la suratan atau kebetulan yelah..golek2 ke kiri nak tgk ibu tiba-tiba dah tertiarap atas katil tu..pastu angkat2 kepala macam kura-kura! hehehe comel la masa tu!

Hobi terbaru, dia suka hisap jari..1,2,3,4 atau semua jari yg muat le akan disumbat sekali! pastu bile terlepas..nak nangis pulak sbb geram! lawak tau tgk dia berusaha nak masukkan jari mula2 tu..kalau tersilap aim sikit, termasuklah kat hidung ke..tepi pipi ke..!

Yang paling best, dia ni suka senyum..tak kirelah sape pun yg agah dia! Sampai jiran cina depan rumah tu nak kidnap dia la sbb tak tahan dia senyum2... haa baru tahu penangan senyum Maisarah!
Oklah..doakan Maisarah sehat selalu..tak meragam sgt..and jadik budak baik tau!
To be continued....wassalam


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net